Ingyenes sárkányhajózás alsó tagozatos osztályoknak


A Magyar Kajak Kenu Szövetség támogatásával, és a Törökbálinti Kenusiskola közreműködésével 2017 októberében ingyenes sárkányhajózásra van lehetősége a törökbálinti, biatorbágyi, érdi, budaörsi és budakeszi általános iskolák 3.-ik, 4.-ik és 5.-ik osztályos tanulóinak szervezett osztályprogramok keretében.


Az MKKSZ által támogatott program nem titkolt célja a kenus élet szépségeinek, a sportág értékeinek a megismertetése a gyermekekkel, egyben az általános iskolák szélesebb körének elérése, együttműködések, jó kapcsolatok kiépítése a pedagógusok és edzők között.

sárkányhajóA 2017-ben támogatott program keretében a programra jelentkezett osztályokhoz, egyeztetett időpontban kilátogatnak a Törökbálinti Kenusiskola munkatársai és bemutatják a sport szépségeit, majd ezt követően Sárkányhajózásra invitálják az osztályt a klub vizitelepén, ahol biztonságos keretek között szakértő segítség mellett foghatnak lapátot a fiatalok.

A program remek közösségépítő hatásán túl, izgalmas élmény lesz az egész osztály számára. Mindez most, 2017 oktoberében teljesen ingyenesen, pályázati támogatásból.

Az iskolák, osztályok jelentkezését a torokbalint@kenusiskola.hu e-mail címen várjuk, kérdéseikkel pedig keressék bátran Buday Mátyást a 06 30 399 4507-es telefonszámon.

 

 

Támogatóink:

Vasútépítő Zrt


Oekotel Hotel

Törökbálint Város Önkormányzata

Törökbálinti Kenusiskola

Törökbálint, Tópark utca
Tel: 06 30 399 4507
E-mail: torokbalint@kenusiskola.hu