A Kenusiskola felvételt hirdet 9-14 éves fiatalok számára


 

Ismét várjuk 9-14 éves fiatalok jelentkezését a Kenusiskolába!

Ha szeretsz szabad levegőn, vízközelben sportolni, szereted a kihívásokat, képes vagy keményen megküzdeni a céljaidért, mindezt egy kivételesen jó társaságban, köztünk a helyed!


A magyar kajak-kenu sport Magyarország egyik legéremesélyesebb olimpiai sportága. Hazai csapatunk a nemzetközi mezõny élvonalába tartozik. A sportág népszerûségét azonban nem csak ez, hanem az az életérzés is adja, amit a szabad levegõ, a ví­z közelsége, a barátok, élmények és versenyek jelentenek.

A kenusiskola felvételt hirdet 9-14 éves gyermekek számára!

A jelentkezés feltétele a magabiztos úszás, amit vizjártassági igazolással kell igazolni. (Ez az igazolás minden úszómestertõl kérhetõ, 200m leúszásával lehet megszerezni. Egyéb feltételekrõl érdeklõdjön az uszodákban.)

Edzéseket vasárnap kivételével minden nap tartunk hétköznap du. 16h kezdettel, szombaton f10-kor! Az új jelentkezõknek nem kötelezõ minden edzésen részt venni, de javasolt a heti négy edzésen való részvétel.

Az edzések helyszí­ne a vizitelepünk: Törökbálint, Tó utca. (Törökbálinti-tó Budaörs felöli csücske.)

 

Jelentkezés módja: Személyesen a vizitelepünkön edzés elõtt 15 perccel! Az elsõ edzésen ví­zjártassági igazolással inygenesen részt vehet minden gyermek, ha tetszett nekik az edzés, utána jelentkezhetnek kenusnak!

Bõvebb informáciért keressék az edzõt, Buday Mátyást a 06 30 399 4507-es telefonszámon, vagy a matyas@buday.hu e-mail cí­men.

Támogatóink:

Vasútépítő Zrt


Oekotel Hotel

Törökbálint Város Önkormányzata

Törökbálinti Kenusiskola

Törökbálint, Tópark utca
Tel: 06 30 399 4507
E-mail: torokbalint@kenusiskola.hu